Συμμετέχουμε ARTOZA 3-6 Μαρτίου 2023 HALL 4 Θέση C10a

Date

ΑΡΤΟΖΑ 2023: Δυναμική, καινοτόμα και με 220 εκθέτες!

Από 3 έως 6 Μαρτίου 2023, η ARTOZA -η έκθεση θεσμός για τον κλάδο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στην χώρα μας- επανέρχεται δυναμικά με πρωταγωνιστές τους 220 εκθέτες της, leaders της προμηθευτικής αγοράς του κλάδου. 

Τον Μάρτιο του 2023, στο Metropolitan Expo, όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής θα έχουν την ευκαιρία να βρούν τα πάντα γύρω από την παραγωγή και πώληση προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, να γνωρίσουν τις μελλοντικές τάσεις, να εντοπίσουν σύγχρονες τεχνικές, να εμπνευστούν για τις νέες τους δημιουργίες και -κυρίως- να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα της πρωτοπορίας για τις επιχειρήσεις τους. Περισσότεροι από 220 εκθέτες περιμένουν όλους τους ιδιοκτήτες, τα στελέχη των επιχειρήσεων του χώρου αλλά και τους bakery και pastry chefs, σε μια πραγματικά μεγάλη, ανανεωμένη και σύγχρονη έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων.

          

Μία έκθεση με διεθνή προσανατολισμό

Από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από τις πιο αναγνωρισμένες στο είδος της διεθνώς, η ARTOZA, αποτελεί μία κομβική εμπορική συνάντηση των επαγγελματιών της περιοχής των Βαλκανίων. Η ARTOZA 2023, θέλοντας να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τον διεθνή χαρακτήρα και προσανατολισμό της έχει διαμορφώσει ένα δυναμικό πρόγραμμα προσέλκυσης διεθνών αγοραστών. Στο Hosted Buyer Program της έκθεσης έχει συμπεριλάβει 150 σημαντικούς επιχειρηματίες του κλάδου από αγορές-στόχους, όπως Κύπρος, Καζακστάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βόρεια Μακεδονία, Ινδία, Κιργιστάν, Αίγυπτος, Ισραήλ, Λίβανος, Ιορδανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Τουρκία, Βουλγαρία, Αλβανία, Ιράκ, Αγγλία, Σρι Λάνκα, Αλγερία, Δανία κ.ά., οι οποίοι και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης, θα πραγματοποιήσουν περισσότερα από 2.000 b2b meetings με τους εκθέτες της.

     

Μάθε περισσότερα 

Περισσοτερα
Αρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο