Μηχανες Καφε LaCimbali

Έχοντας ήδη συμπληρώσει 100 χρόνια καινοτομίας, η La Cimbali αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών μηχανών espresso.

Βασιζόμενες στην τεχνολογική τους υπεροχή, τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, οι επαγγελματικές μηχανές La Cimbali αποτελούν εγγύηση υψηλής αισθητικής κι εξαιρετικού αποτελέσματος στο φλιτζάνι.

M100 Attiva

Aπό τη στιγμή της πρώτης της εμφάνισης το 2012, η La Cimbali Μ100 κατέστη μια μηχανή σύμβολο για την παγκόσμια αγορά καφέ.

Ο άρτιος συνδυασμός σχεδιαστικής φινέτσας και τεχνολογίας αιχμής, επιτρέπει στη M100 να αλλάζει τους κανόνες μίας ολόκληρης κατηγορίας και να ηγείται στο δρόμο για τη δημιουργία μιας νέας γενιάς μηχανών καφέ.

Στη νέα της έκδοση, η M100 Attiva προσφέρει αναβαθμίσεις στο σχεδιασμό και το θερμικό σύστημα ενώ παράλληλα θέτει υψηλά τον πήχη, στοχεύοντας σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα εργονομίας και εξατομίκευσης.

M100

Η Μ100 αποτελεί το στολίδι του ιταλικού οίκου Cimbali. Είναι σίγουρο ότι η ιστορία του καφέ θα την κατατάξει επάξια δίπλα στις θρυλικές εκείνες μηχανές του παρελθόντος, οι οποίες με τις πρωτοπορίες τους αλλάξαν την πορεία αυτού του τόσο δημοφιλούς ροφήματος.

M39

Η εμβληματική La Cimbali M39 επιστρέφει ανανεωμένη.

Η νέα έκδοση M39 RE διατηρεί την παράδοσή της σειράς M39, απευθυνόμενη σε baristi που επιθυμούν συνέπεια και αξιοπιστία στην καθημερινή παραγωγή, προσφέροντας ταυτόχρονα μία πιο σύγχρονη αισθητική στο bar.

Μετάβαση στο περιεχόμενο